Entrada 3: el meu esport alternatiu

 

A partir de la pràctica vivenciada avui al gimnàs (esports alternatius) presenta el teu, a partir de les següents orientacions:

  • Què t’ha motivat a triar el teu esport? Argumenta la teua resposta didàcticament
Kin-ball

Vaig estar buscant esports alternatius i aquest em va cridar l’atenció ja que em va eixir una foto d’uns xiquets jugant amb una pilota gegant. Vaig investigar sobre el esport i em va agradar molt. El kinball es un esport molt complet ja que fa que tots els jugadors siguen fonamentals, es un esport molt inclusiu i fomenta el treball en equip eliminant qualsevol tipus d’individualisme. Amb aquest esports l’alumnat interactua i coopera amb el seu equip.

Crec que un esport molt complet, diferent i atractiu per als alumnes ja que es dinàmic i divertit. Es podria realitzar en les aules sense problema per què necessita poc material i a més, es molt econòmic. 



A continuació adjunte l'enllaç que he ficat en la infografia, és un vídeo sobre l'esport que he triat, plasma com es juga i explica una més detalladament en què consisteix.

Comentarios

  1. Buenas tardes Ana, te doy la enhorabuena por esta entrada. Me parece que la información pese a que está muy esquemática está muy clara y concisa.
    Por otro lado, como he comentado en tu otra entrada, me parece muy interesante el deporte que has escogido. Mi nota para esta entrada es de un 10.

    ResponderEliminar
  2. Buenas Ana, la infografía me ha encantado, creo que está genial. Por lo que respecta al texto introductorio, a lo mejor sí que hubiera optado por haberlo redactado un poco más, pero he de decir que con lo completa que está la infografía no es del todo necesario. Como bien te he dicho anteriormente desconocía dicho deporte y me ha gustado descubrirlo . Mi nota para esta entrada es un 9,5.

    ResponderEliminar
  3. Buenos días Ana, me ha parecido interesante que lo que te llamó la atención de este deporte alternativo sea a primera vista la pelota gigante, ya que creo que al alumnado de primaria le resultaría estimulante y haría que de primeras estuvieran ya metidos en la práctica de este, es un buen aspecto a favor. Además nos hablas muy bien de los valores y aspectos que promueve y creo que has realizado una buena infografía donde aparece todo de forma clara y dinámica. La redacción no tiene ninguna carencia y añades un vídeo interesante en forma de hipervínculo como recurso. Para mí mereces un 10 en esta entrada.

    ResponderEliminar
  4. Hola Ana,

    Aquesta entrada és perfecta perquè encara que és breu, compleix la intenció d'informar sobre l'esport alternatiu a la perfecció amb la infografia realitzada (increïble) i el vídeo complementari. Gràcies per descobrir-me el kin-ball.

    Tens la meua enhorabona.

    10/10

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Entrada 2: Esports col·lectius alternatius

Tasca 1: Tradició o modernitat?